Ez mitől lehet? A gépem magától új felhasználói fiókokat hoz létre.
Van egy laptopom(windows 7)csak én használom.Pár napja elkezdett magától új fiókokat létrehozni,hiába törlöm ki pár perc múlva újra ott van.Gyanakodtam vírusra,találtam is néhányat de csak ilyen pitiáner dolgokat, ki is töröltem.
Órákon keresztül futtatom a vírusírtókat(eset smart security 6,malwarebytes)de semmi!A gép is úgy viselkedik mintha vírusos lenne,lassú.Szerintetek?
Gyerekek rájöttem. Az Eset Smart Security-nek van egy "lopásgátló" része. Ha ellopják a gépet, a vírusölő lezár minden felhasználói fiókot, kivéve azt amit ő maga hozott létre. Így a tolvaj bejelentkezhet, és a program le tudja fényképezni a webkamerával, de nem férhet a rendes felhasználói fiókok adataihoz.
Ennek a fióknak (a vírusölőének) a neve ha át nem állítod akkor János (az angol változatban John), és azt hiába törlöd ki, mert a vírusölő ismét létrehozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!