Ez mitől lehet? A gépem magától új felhasználói fiókokat hoz létre.
Van egy laptopom(windows 7)csak én használom.Pár napja elkezdett magától új fiókokat létrehozni,hiába törlöm ki pár perc múlva újra ott van.Gyanakodtam vírusra,találtam is néhányat de csak ilyen pitiáner dolgokat, ki is töröltem.
Órákon keresztül futtatom a vírusírtókat(eset smart security 6,malwarebytes)de semmi!A gép is úgy viselkedik mintha vírusos lenne,lassú.Szerintetek?
A főnököm laptopján tegnap jelentkezett ugyanez a probléma. Létrejött egy "János" felhasználó és bárhogy törlöm ki, egy újraindítás után automatikusan megjelenik. Kétlem, hogy külső kéz lenne a dologban, mivel csak újraindítás után jelenik meg a felhasználó, de akkor azonnal. Rendszergazdaként dolgozom, de soha nem találkoztam még ilyen jelenséggel. Én is az Eset Smart Security 6-ot futtattam (erre van előfizetése a cégnek), nekem sem talált semmit.
Szóval én is kíváncsian várom az ötleteket.:)
Szerintem nem vírus.
Milyen programokat telepítettél utoljára?
újra visszajött:(
semmit igazából csak az esetet 5ről 6ra váltottam ennyi.
egyszerűen nem tudom mi lehet ez.
interneten se találok még hasonlót sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!