Linuxra ( Ubuntu ) milyen vírusirtót ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 14:48
11/17 anonim válasza:
Érdekelne,hogy a gyíkba teszel rá comodo-t?Hol találom??Se ubuntu szoftver központ,se synaptic,se sudo-s parancs... 15.04 xubuntu-ról írok
12/17 anonim válasza:
Már rég nem használom, szóval sokat nem tudok mondani róla. Windows alatt is gond volt az erőforrásigényessége. Erős, viselkedés alapú védelme van, de ennek sajnos ára van.
13/17 anonim válasza:
#10-es: tehát a sült tojás az nem tojás mert még nyers volt amikor elkezdtük...
14/17 anonim válasza:
én már 5+ éve használok ubu/debian/mint linuxokat, és nem kaptam el soha sem vírust, szóval nem hinném hogy szükséges.
csak eszi a gép erőforrásait feleslegesen. Rendszeresen olvasok linuxos híreket, a legutóbbi "elterjedt" linuxos vírusfertőzés kb 20 gépet érintett kb 1 évvel ezelőtt.
Én nem szórakoznék ilyennel, mint vírusirtó linuxon.
15/17 anonim válasza:
gufw azaz tűzfal(minten alapból van)ubi-n meg a többin ha jól tudom nincs.Telepítés/aktíválás...szerintem ennyi elég linuxra.Vírusnál is csak max lefagy a böngésző ha netezel :D
16/17 anonim válasza:
10-es ubuntuslval kezdtem, akkor engem is érdekelt a dolog, mert Windowsos ésszel gondolkodtam. Ma már tudom, nem kell vírusirtó. (Mindezt windowsos telefonról irom. :) )
17/17 anonim válasza:
"tehát a sült tojás az nem tojás mert még nyers volt amikor elkezdtük"
:)
A sült tojás nem úgy működik, mint egy nyers, akárhogy is hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!