Hol tudnám bejelenteni hogy megpróbálták feltörni a Gmailem?
Megpróbálták feltörni a Gmail-em de szerencsére Gugli okos volt és nem hitte el hogy egy másodperc alatt Mexikóba kerültem, így hiába tudták az adataimat, nem engedte be őket. De mihelyt VPN-t használnak, szabad az út. Szerencsére pont itt ültem a gép előtt a betörés pillanatában, 5x kaptam 1 perc alatt emailt a googletől hogy megpróbáltak betörni. Gyorsan meg is változtattam a jelszavam teljesen másra, ami még sosem volt, egy 5 betűs szór majd számjegyek.
Namost én nem szeretném ezt annyiban hagyni, valahol ezt szeretném feljelenti/bejelenteni.
Hol tudnám ezt be- vagy feljelenteni???
Előre is köszi%
Senki nem fog vele foglalkozni. Hozzáfértek a fiókhoz? Nem. Használj telefonos 2. szintű azonosítást.
Hogy szerezték meg a jelszavad? Ez a kérdés.
Az a vicc hogy velem soha nem történt még ehhez hasonló. A jelszavamat csak én tudom, soha semmivel enm osztottam meg. Se tárggyal, se élő személlyel. Még anyám vagy a legjobb barátom sem tudja. De a telefonomba se mentettem el. Sehova! Nincs semmilyen másolat a jelszavamról. A bankkártyadataim (PIN, számlaszám, azonosító) azok benne vannak a telefonomba. de a jelszavam SEHOL. Soha enm írtam be sehova. Ezen gondolkodtam én is. Előszőr vírus jutott az eszembe.
Az nem lehet, mivel a gép egész konkrétan múlt hétfőn lett újratelepítve, mert elcsesztem egy OC profilt CPU-hoz. És az első dolgom volt letölteni a Nod32-t. Mondom, még soha nem hackelt meg engem senki. Ezért nem értem. Magam sem tudom, ha tudnám elmondanám és a fejemet verném a falba hogy hogyan okozhattam ezt. De fogggalmam sincs!
"A jelszavamat csak én tudom, soha semmivel enm osztottam meg. Se tárggyal, se élő személlyel."
Dehogynem. Beírod minden nap a gépbe. Simán lehet a gépeden rosszindulatú szoftver, ami azonnal küldi szét a világba a jelszava(i)dat...
"Most néztemmeg az IP-cím helyzetét, és pontosan egy mexikóban található étteremre mutat"
Az enyém meg Nagykanizsára. Vácon vagyok. Alig 200km. 7-8 éve fix IP-címről beszélünk, amiben az a szép, hogy a geolocation programok kb hetente változtatják a helyet és néha leglább a megyét eltalálják. A mexikói éttermre fog mutatni a Goggle maps akkor is, ha csak simán a mexikói településre rákeresel.
Ha ez ingyenes Nod, akkor nem vagyok meglepve, aki hamis kóddal használja, az így jár. Ha nincs pénzed megvenni, használj helyette ingyenes vírusirtót és tűzfalat.
Az ilyen hamis kódos vacakokban ott lapul a féreg vagy a trójai, hátsó kaput nyitott és máris küldte az adataidat a mexikói gazdájának. Feltehetően banki adatokra vadászik, neoprimitiv mexikói hacker azt hiszi, ha Gmail-es postafiók, akkor millárdos amerikai vagy...
Töröld a hamis kódos "Nod"-ot és ezt töltsd le, keress hozzá egy hónap után újságkódot.
Adobe Flash Player ActiveX-t akartam letölteni a www.adobe-hu-ról két hónapja, átirányítás történt az UpdateStarra. Letöltés megtörtént az Asztalra, de futtattni már nem engedte az ESET.
Win32/InstallCore.AC kéretlen alkalmazás módosulat. Ez a trójai volt benne! Gyártó oldalát is megfertőzhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!