Panda Cloud free - vagy - ESET Smart Security a jobb?
Figyelt kérdés
ESET eredeti kóddal lenne.2013. márc. 16. 14:10
2/9 anonim válasza:
ESET,viszont terhelhetőség szempontjából Panda cloud..
3/9 anonim válasza:
most tettem vissza a pandát mert az ESET nagyon lelassította a gépemet,de lehet hogy csak nekem
5/9 anonim válasza:
A konfigurálásnál figyelmeztet az ESET, ha ezt vagy azt bejelölöd, le fog lassulni a géped. Erre oda kell figyelni, egyébként az 1 GB memóriás (Windows XP SP3) gépemet nem lassítja.
6/9 anonim válasza:
Én gépem is megérzi az ESET 6-ot..
7/9 anonim válasza:
Nem kell mindent bejelölni a konfigurálásnál, pl. asztali gépen felesleges a laptop védelme, vagy ha nincs gyereked, a szülői felügyelet. Vagy ha Mozilla Thunderbird a leveleződ, ne jelöld be az összeset stb.
8/9 anonim válasza:
ESET.Panda FREE béna.20 × blokkol le egy cookie-t...Meg nem is talál annyi vírust...Eddig a Pandával 0 vírust talált, 1 nap alatt az ESET 4 kéretlen alkalmazást, 1 vlami vírust.
9/9 anonim válasza:
Esetem van,ettől függetlenül a böngészők így vannak beállítva:
1. Felugró ablakok tiltása
2. Reklámblokkoló, magyar, román, ukrán, német külső szűrőkkel
3. Firefox-ban NoScript
4. WOT (www.mywot.com)
5. Kilépéskor minden előzmény automatikus törlése (cookiek is).
6. Java Free rendszeres frissitése
7. Adblock Plus rendszeres frissitése
(Chrome sajátot használ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!