Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusirtót használjak?...

Milyen vírusirtót használjak? A következő a problémám:

Figyelt kérdés
Mozillát használom netezésre és mégis az Exploreről jönnek le a vírusok! De már annyira idegesítőek, mindenféle reklámok, meg IQ tesztek! Egyre gyakrabban 3-5percenként. Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Hogyan szüntethetném meg?
2009. szept. 14. 15:03
 1/9 anonim válasza:
Én vírusírtónak az Avast-ot használom, spyware-ek ellen Ad- Aware, és bár manapság kevesen használják, de az én tűzfalam a Zonealarm Pro, azt hiszem évek óta a legjobb tűzfal, tavaly az volt.
2009. szept. 14. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Kizárólag a Mozilla Firefox 3.5.3-at használd alapértelmezett böngészőként. Reggizz és töltsd le innen a [link]

Adblock Plus és NoScript. Soha többé nem látsz reklámot! Ide települ: Eszközök, Kiegészítők. Időnként automatikus frissitést is kapnak ezek.

2009. szept. 14. 21:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Mozilla Firefox 3.5.3.Ezt használom én is!

De az a gond hogy nekem a reklámok az explorerről jönnek le!Nem tudom el lehet távolítani az explorert a gépről?

Vagy ez lehet hogy hülye kérdés volt,de sajna nem nagyon értek ehhez a témához!

2009. szept. 15. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Kaspersky
2009. szept. 15. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Internet Explorere gondolsz vagy Explorere? Ez utóbbi ti. az Asztal. Töltsd le és telepitsd a Kaspersky Antivirus 30 napos probaváltozatát kulcsot adnak hozzá: [link]

Aztán futtasd le, ha van valami virusod, leszedi.

2009. szept. 15. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Internet Explorer az operációs rendszer része, nem törölhető, vagy újra kell raknod. Állítsd be a Programok telepitése, törlésénél Alapértelmezett böngészőnek a Mozilla Firefoxot.
2009. szept. 15. 14:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket és a segítséget!

Megoldódott a problémám!Alapértelmezetté tettem a mozillát,mondjuk utána továbbra is lejöttek az explorerről a reklámok!Letöltöttel ezt a 30 napos Kaspersky vírusirtót!

Nagyon jó!Talált 96 trójai elemet!Úgyhogy most király,nem idegesítenek már a reklámok!

2009. szept. 16. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Vedd meg a valós idejű védelmű (fizetős) Kaspersky Antivirus 2009-et vagy a tűzfal, virus- és kémprogram irtó egyben Kaspersky Internet Securityt. Ne sajnáld rá a pénzt, nagyon megéri. Én ajánlottam neked.
2009. szept. 17. 14:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül?
2009. szept. 18. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!