Milyen vírusirtót használjak? A következő a problémám:
Kizárólag a Mozilla Firefox 3.5.3-at használd alapértelmezett böngészőként. Reggizz és töltsd le innen a [link]
Adblock Plus és NoScript. Soha többé nem látsz reklámot! Ide települ: Eszközök, Kiegészítők. Időnként automatikus frissitést is kapnak ezek.
Mozilla Firefox 3.5.3.Ezt használom én is!
De az a gond hogy nekem a reklámok az explorerről jönnek le!Nem tudom el lehet távolítani az explorert a gépről?
Vagy ez lehet hogy hülye kérdés volt,de sajna nem nagyon értek ehhez a témához!
Internet Explorere gondolsz vagy Explorere? Ez utóbbi ti. az Asztal. Töltsd le és telepitsd a Kaspersky Antivirus 30 napos probaváltozatát kulcsot adnak hozzá: [link]
Aztán futtasd le, ha van valami virusod, leszedi.
Köszönöm az ötleteket és a segítséget!
Megoldódott a problémám!Alapértelmezetté tettem a mozillát,mondjuk utána továbbra is lejöttek az explorerről a reklámok!Letöltöttel ezt a 30 napos Kaspersky vírusirtót!
Nagyon jó!Talált 96 trójai elemet!Úgyhogy most király,nem idegesítenek már a reklámok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!