Swine Scorpion kérdése:
Meghelpelnétek mert elfelejtettem a gépem jelszavát?
Figyelt kérdés
Windows 7 Professional O.P. Rendszer Van rajta 2 felhasználóval mind 2 rendszergazda és jelszavazott.
Odáig Jutok Hogy Bekapcsol, Fióklóválaszás, A fiók viszont nem jut eszembe egyokhez sem a jelszó! Kérlek olyan Válaszokat küldjetek amikhez nem kell újratelepíteni, programot vagy CD-t használni. Ha tudtok válaszokat kérlek írjatok! A válaszokat előre is köszi.
2013. márc. 10. 20:03
1/3 anonim válasza:
"Kérlek olyan Válaszokat küldjetek amikhez nem kell újratelepíteni, programot vagy CD-t használni."
Ilyen megoldás nem létezik.
A minimum egy valamilyen live cd (pendrive) bootolása.
2/3 anonim válasza:
úgy hallottam, hogy ha csökkentett módban indítod el a gépet akkor ki tudod törölni a jelszót. Még nem próbáltam, de remélem neked sikerül.
3/3 anonim válasza:
Win 7-nél ezt kizártnak tartom. XP-nél még talán működhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!