Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Másnak is törték már fel a...

Másnak is törték már fel a gmail-jét? (com)

Figyelt kérdés
nem tudom, h. egy szept. 11-i tréfa volt-e, de tegnap már nem tudtam használni a jelszavamat a gmailemre. egyszerűen azt a választ kapom, hogy rossz a jelszavam. ezer éve azt használtam, rengeteg személyes dolog, regisztráció, picasa fotók, stb. rendelődött hozzá. ráadásul a gmail olyan kérdéseket kérdez mikor azonosítani akar, hogy mikor regeltem be.. eszméletlen. vissza tudom kapni vajon? mondjuk már nem bízom a gmailben, de legalább kitörölném a fontos cuccaimat. van egyáltalán biztonságos szabad levelező? és olcsóbb fizetős?? mert esküszöm, rászánnám a pénzt. köszi előre is a válaszokat!
2009. szept. 13. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:

A géped nem biztonságos... Az esetek 99%ban a felhasználó gépét törik fel, nem a szervert, mivel fényévekkel egyszerűebb. A gmail biztonságával semmi baj, és megfordítva, ha a saját géped nem biztosítod legalább egy jó vírusírtóval, akkor használhatsz te akármilyen mail-t, úgyis feltörik(feltörhetik). Vagy pl ha fontos a biztonság, akkor ezen a téren a linux jobb, mint a win.

Amit feltörtek azt már vissza nem tudod szerezni, max annyit tudsz tenni, hogy írsz egy emailt a supportnak, hogy töröljék a fiókod.

2009. szept. 13. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem múltkor ugyanigy nem sikerült belépnem. Van Google Accounts a Gmail-edhez? Ott lehet megváltoztatni a jelszavadat és sok már is elérhető. Ha nincs, a Belépőoldalon van ilyen: Nem fér hozzá a fiókjához? Itt lehet bejelenteni a hibákat. Valószínűleg valamiféle spam ragadt bele.
2009. szept. 13. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
A webes Gmail sokkal megbízhatatlanabb, mint a levelező klienssel (POP3) használt, két helyen is megőrzi a leveleket. Érdemes ezeket használni (Outlook Espress, Mozilla Thunderbird). Beállítani a webesen kell.
2009. szept. 13. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
A Gmail Belépésnél alul: nem fér hozzá a fiókjához? Megnyitás, jobb oldalon: jelszó megváltoztatása. Ezzel lehet a gond, én már vagy ötször megváltoztattam. Utána be lehet lépni az új jelszóval. És nem http-t kell használni, hanem a biztonságit: https-t.
2009. szept. 13. 23:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Thunderbird-del használtam és Avast védi a gépem. Sikerült a jelszó beállítása szerencsére. De közben a disznó baromságokkal töltötte ki az adatlapomat!!! Arra gyanakszom, hogy mivel az msnen keresztül is ellenőrizgettem a fiókomat (msn plus), talán így férhetett hozzá valaki a jelszavamhoz. Az a helyzet, hogy az Avast-ban megbízom, szerintem nem a gépemmel van baj. A neten meg azt is olvastam, hogy a gmail-nek van olyan hibája, amit kihasználva piszok egyszerű feltörni a jelszavait..... Köszi a válaszokat! Gmailben továbbra sem bízom.. csak sajnálom, mert a fotóimat is ott osztottam meg és már nagyon hozzám nőtt a címem... szép napot!
2009. szept. 14. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos ez is megtörtént: [link]

Nekem van olyan Gmail-es postafiókom, amit ilyen Googlegroups csoporttal használok, én is csak a jelszó megváltoztatásával tudtam belépni. Ott spamokat találtam, a Gmail figyelmeztetésével együtt.

Nálad a MSN-en keresztül juthatott be a gazember.

2009. szept. 14. 17:22
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ. googlegroups-ot is használtam egyébként... :)
2009. szept. 15. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt a magyarázat, mi történt a Googlegroups-szal: [link]
2009. szept. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!