Trójai faló, mint vírus?
Nem vagyok programozó, nem is voltam. Nem is leszek szerintem.
Egyszerűen érdekesnek találom, hogy a szellemi munkát nem értékelik egyesek (gondolom, mert nekik ilyesmi nem megy, ezrét elképzelhetetlennek tartják...)
Ha meg valaki dolgozik valamiért, attól miért lopnád el?
Ha meg valaki dolgozik valamiért, attól miért lopnád el?
ez nagyon igaz , de hanyszorosan kell kifizetni a munkajat?
"nem akar 140000 ft-ert office 2013-t, venni mert hat jogtiszta szeretne lenni ,"
Libre Office, ingyenes és pont ugyan olyan ;)
Én meg megtanítalak a google-el keresni, jó?
"Hányszor kell megfizetni a munkáját?"
Érdekes, a könyveket is több példányban nyomják még se panaszkodik senki, hogy miért 3-4-5, meg 15 ezer Ft egy könyv. Mondjuk nehezebb vele kisétálni a könyvesboltból ,tény.
kosz inkabb ne ,mert megvan ( linuxmint) az a javaslatom,hogy jo messzire keruljuk egymast,mindkettonk erdekeben
a konyvpeldarol meg annyit ,hogy nagy szerencseje van a kulturtortenetnek ,hogy az ufok annak idejen nem adtak Leonardonak egy profi fenymasologepet ....
koszonom hogy hozzaszolasaiddal,epito jellegu eszreveteleiddel segitettel a helyes ut fele terelodnom..
sajna az a baj ,hogy mindhiaba ..de a remeny hal meg utoljara
..
elnezes kerek a kerdes feltevojetol...ez aszem reflexszeru robin hood effektus volt...de majd kezeltetem magam;-))))
"Ez a jogtiszta szoftver duma szerintem olyan megkeseredett magyar programozók szövege, akik nem tudnak a programozással itthon érvényesülni."
Köszönöm hogy beigazoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!