A gép ha túlmelegszik ki tudja kapcsolni "magát"?
Figyelt kérdés
Tegnap este kimentem wcre :D mire visszajöttem ki volt kapcsolva, és nem tudtam bekapcsolni. Vártam egy picit, aztán jó volt. Lehet túlmelegedett és "kikapcsolta magát"?
Bocsi ha hülye kérdés de nem érzek hozzá :D
2009. szept. 12. 11:37
1/12 anonim válasza:
Igen, különben elfüstölne a processzorod és többé nem működne a géped.
3/12 A kérdező kommentje:
Van benne venti, működik is, szóval nem értem akkor mi baja volt...
2009. szept. 12. 12:20
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy be van kapcsolva az autómatikus készenléti mód. Start -> Vezérlőpult -> Energiagazdálkodási lehetőséggek -> Készenlét.
5/12 A kérdező kommentje:
Nincsen... Volt hogy több időre is magára hagytam, most 2 perc volt és kikapcsolt, nem készenlét.
2009. szept. 13. 17:32
6/12 anonim válasza:
Nagyon meg kell dolgoztasd a gépet hogy túlmelegedjen,de nem csak attól állhat le.Nekem ezt csinálta amielött kezdet kihalni a RAM memó.Amúgy a merevlemez hőmérséklete ellenőrzésére letöltheted imgyenesen a netről HDD Thermometer progit,az mindig mutassa az óra mellet a meleget
7/12 A kérdező kommentje:
Most épp 40fok :D meddig jó?
2009. szept. 16. 20:01
8/12 anonim válasza:
40 fok nem gond,jelentősen számít a szobahőmérsélet is,pl nyáron mikor 28 van ,akkor akár 47 is lehet anélkül hogy dolgozzon valamit.Most nálam 37,de ha elidítok egy másolást,vagy több letöltést felmegy 42re.Rekordom volt 51,de tudok olyant akinek a laptopja 79en is futott!
9/12 A kérdező kommentje:
79 :O Az igen. Most 22 :P
2009. szept. 17. 13:02
10/12 anonim válasza:
nálam a proci 62 max.
De akkor nagyon dolgozott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!