1/10 A kérdező kommentje:
Bármint,hogy sírjon nekem így néha,mert lefagyassza a dolgokat közbe...
2011. szept. 2. 19:56
2/10 A kérdező kommentje:
* hogy NE sírjon nekem így..
2011. szept. 2. 19:56
3/10 anonim válasza:
ott ahol irja h megnyitás zárt környezetben kiválasztod azt h megnyitás normál módon majd bepipálod h emlékezzen erre a döntésre.
4/10 A kérdező kommentje:
Az oké,de nem ez volt a kérdés..
2011. szept. 2. 20:08
5/10 anonim válasza:
NE kapcsold ki ezt a funkciót, mert létfontosságú!!!
Hanem: Állandó védelmek / Fájlrendszer védelem / Szakértői beállítások / Kizárások alatt megadod a fájlt, amire riaszt, teljes elérési útvonalával együtt!
Ez segíthet.
6/10 anonim válasza:
Előző voltam.
Ja, és ahol kizárod, ott mind a 3 helyen pipáld be.
7/10 A kérdező kommentje:
Előre nem tudhatom/tudhattam mire fog riasztani..
Amit te írsz azt itt ebbe az ablakba bejelöltem,hogy többet ne kérdezze adott dolgot.. (Alul bepipáltam)
Köszi a válaszokat azért.
2011. szept. 3. 00:52
8/10 anonim válasza:
Most nem Windows alatt vagyok, de az Avast ablakában a Speciális védelmeknél van az automatikus zárt környezet beállításai. Ott tudod kiiktatni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. szept. 13. 23:49
10/10 anonim válasza:
Ki ne iktasd!!!
Egy elég fontos része a programnak, ha kiiktatod, nagyon lecsökken a védelmi szinted... majdnem az 5-ös verzió szintjére, ami, hát... nem volt egy erős program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!