Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kérem bárki segítségét!...

Kérem bárki segítségét! Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos van egy barátnőm aki mondja töltsem le a TeamViewert és én teljesen feleslegesnek tartom a leírások alapján és értelmetlennek is. Ha meg adom neki az azonosítót akkor fel tudja törni akár a gépemet is? Vagyis be tud lépni a személyes adataimba? Nagyon fontos lenne, remélem tudtok rá reagálni és segíteni nekem. Le töltöttem, de semmi kedvem az egészhez.. 15/L.
2013. febr. 28. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
teljes hozzáférést kap a gépedhez admin jogokkal bármit elér beállit stb mi köze van neki a te gépedhez?felejtse el
2013. febr. 28. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Letöltöd, elindítod, megadod neki a nevet és jelszót, ő belép.

Ezek után tudja irányítani a billentyűzetet és az egeret, de közben természetesen te is látsz mindent.

Ha nagyon nem tetszik amit csinálsz, egeredet csak az X-re kattintod alul, és kész, kint is van.

Utána bezárod a TeamViewert és semmi probléma nem lesz belőle.

TL;DR Távoli egér nem megy, hogyha te mozgatod a sajátodat, tehát ki tudsz lépni a programból, ezáltal bezárva a csatlakozást, hogyha bármi gond van.

2013. febr. 28. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért telepítenél olyasmit amit nem akarsz?

Ha nincs kedved hozzá, akkor ne csináld.

2013. márc. 1. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!