Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A NOD32 nevű vírusirtó mennyir...

A NOD32 nevű vírusirtó mennyire megbízható? Mennyire jó?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 21:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Régi barátom gépe tele lett vírussal, pedig Avastot használt. A Windows-a menthetetlen, a Linuxa megy. De újra kell raknia a gépét. Eset Smart Security vagy Kaspersky IS.
2009. szept. 11. 13:13
 12/24 anonim ***** válasza:
Akiknek NOD mellett bejöttek a trójaik, ne a vírusírtót hibáztassátok.Vagy ti voltatok hülyék letölteni egy vírust, vagy még nem adták ki rá a frissítést!
2009. szept. 12. 12:48
 13/24 Edward Cullen ® ***** válasza:
xar...bár a semminél jobb...1 vírusírtó se 100% osan megbízható...
2009. szept. 13. 09:50
 14/24 anonim válasza:
Csatlakoznák az első hozzászólóhoz AVAST az király+ Spyware Terminátor+jó tűzfal MINDENKINEK SZÓL:új vírus neve avastka ikonja ugyan az mint egy antié csak piros benne az a benne
2009. szept. 13. 10:06
 15/24 anonim válasza:
bocsi benne az a betű
2009. szept. 13. 10:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Minden program letöltése után, futtatása előtt meg kell nézni, hogy a bal oldali pajzs színe milyen? Amennyiben piros, nem szabad se megnyitni, se telepiteni. Vagy nincs aláírva, ezért nem engedi a Windows, vagy pedig nem megbízható, lehet trójaival, vírussal fertőzött. Ne nyiss meg és ne telepíts ilyeneket!
2009. szept. 13. 16:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Csak HIVATALOS honlapról letöltött progik megbízhatóak. Ez a NOD-ESET megbízható letöltési helye: www.eset.hu. Torrent oldalakról (pl. kínai) letöltve akár komolyan fertőzött is lehet. Ez nem frissül és nem védi a gépet.
2009. szept. 13. 16:11
 18/24 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint a legnépszerűbb de egyáltalán nem a legjobb.

A munkám során pont olyan ügyfeleket kezelek akiknek segíteni kell a beállítani a gépüket telefonon keresztül.

A nod32 nagyon sok gondot okoz. Rengeteg a vírusos gép. Van amikor meg egyszerűen letiltja a netet.

A kábelmodemes szolgáltaóknál a modemek meg lefagyhatnak ha egy bizonyos verziójú tűzfal modul van az eset smart security-ben.

A gyártő ki is adott ehhez egy frissítást, de ez meg nem települ automatikusan hanem kézzel kell.

Itt a gyártó oldalán hozzá a segédanyag: [link]

Én nem mondom hogy ne használjátok, de én nem tenném. Nem szeretnék helyette másikat ajánlani mert mindenkinek a saját felelőssége hogy gondoskodjon a gépe védelméről.

2009. szept. 15. 01:36
 19/24 anonim válasza:
az Eset Smart Security az úgy már jó hogyha frissíted!! és ez fontos hogy frissítsed és mindig a legújabbal rendelkezz, ha ezt teszed akkor nagyon csekély az esélye hogy bekapsz valamit amit nem kéne, informatikusként ezt ajánlom!
2009. szept. 15. 13:13
 20/24 anonim ***** válasza:
NOD-ESS ősi rigolyája, ha kivédett valami veszélyes támadást, akkor egy kicsit belehal. Újra kell inditani, megkeresni az okot, amiért pl. a Tűzfal vagy a vírusirtó a Vezerlőközpont/Biztonsági központban pirosra vagy naranscsárgára váltott. Régóta ismerem, de tegnap este engem is meglepett ezzel. Sikerült narancssárgáig eljutni, onnan kikapcsoltam a Rendszer-visszaállitást és lefuttattam az ESS-t. Mint kiderült, a Temporary Internet File-okban lapult valami, azt töröltem. Ekkor az ESS is visszaváltott normális működésre. Mindezt licenszes ESS tette, napi többszöri frissités mellett. Várom ESET-ék magyarázatát.
2009. szept. 15. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!