Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Asus netbookmat levédtem...

Az Asus netbookmat levédtem jelszóval, de nem tudom felnyitni mert. , nem fogadj el a jelszót, miért?

Figyelt kérdés
Ez egy asus eee pc...meego operacios rendszer van rajta ...nem tudom a jelszom...hogyan lehet belépni máshogy?

2013. febr. 22. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Kis és nagybetűs ?
2013. febr. 22. 14:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Kicsii
2013. febr. 22. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Bootmenuből elvileg van ilyensmi opció, ha új a gép, akkor mind aen bizonnyal, nincs rendszergazda jelszó bootmenuből keress ki valami ilyesmit, hogy administrator login, vagy hasonlót, password , érted, azért ilyen zavaros, amit írok, mert nem ismerem az oprendszert jól, de valami hasonlót keress, asszem F8 al hozod be, ha megvan adj meg új jelszót... A képernyő beállításai, vissza fognak esni alapra, de ezeket majd újra beállítgatod....
2013. febr. 22. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
mi volt a jelszó
2013. febr. 22. 14:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom....
2013. febr. 22. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!