Gdbillie kérdése:
Hogyan tudnám megváltoztatni, vagy kitörölni a Windows Vista felhaszálói jelszavamat?
Figyelt kérdés
Kaptam németországból egy használt, Asus márkájú számítógépet, de le van kódolva, így nem tudok belépni a felhasználói fiókba. Van Windwos 7 és XP eredeti telepítő lemezem is, de mivel nincs DVD lejátszó a számítógépben, ezért az újratelpítés ki van lőve. Próbáltam egy olyat hogy USB-re rátelepítem az XP-t, azonban nem tudtam úgy formázni a pendrive-ot, hogy bootolható legyen. Ezért mostmár nem maradt más lehetőségem, valahogyan felkéne törnöm azt a jelszót, de fogalmam sincsen hogyan lehetséges ez. Előre is köszönöm a segítséget!2012. aug. 1. 12:09
1/1 DoWtHen válasza:
Jelszó feltörésére ajánlom a Hiren's Boot CD-t. Ez egy Windows helyreállító, driver diagnosztika és javító valamint jelszófeltörők is vannak rajta.
A lemezt feltelepíthető USB-re is külön programmal.
Boot-olható USB készítéséhez itt egy link:
De az alaplapon engedélyezni kell az USB boot-olást!
Ha tiltva van soha nem fog USB-ről telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!