Melyik vírus írtó és tűzfal a legmegbízhatóbb, és melyik fogja legkevésbé vissza a számítógép teljesítményét?
Legmegbízhatóbb... kinek mi... Nekem volt Zonealarm, meg volt comondo, de még is az ESET Smart Security-ra esküszöm, legális licencel, ahogy már írták korábban. És az szerintem vitathatatlan, hogy neki a legkisebb a gépigénye. De szerintem a legújabb verziót telepítsd! És csak hivatalos oldalról letöltöttet!
Eset Smart Security6 előzőre rátelepitve nem jó, tisztán telepítve viszont nincs vele gond. Csendben fut a háttérben.
Ha megveszed egy évre, akkor email-ben kapsz licenszet hozzá. Kedvezmények vannak, pl. diákoknak. [link]
eset smart decurity 6 van jelenleg fent egy ilyen notebookon és eléggé visszafogja... jócskán kihasználja a processzort és a ramot... [link]
de am ha visszateszem az 5-ös verzióját akkor ugyan olyan hatékony lesz ha nem frissítem csak a vírusdefiníciós adatbázisát mint ha magát a programot is frissíteném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!