Mennyire biztonságos emailban képeket küldeni valakinek?
> Ha igen, akkor, hogy lehetne ezt megelőzni?
- Rendszeres vírusirtás és kémprogramirtás a te gépeden és a barátod gépén is
- Email mellékletként erotikus fényképet lehetőleg titkosítva küldözgess (egyrészt mert az email forgalom bizonyos esetekben "lehallgatható", másrészt pedig mert ha valaki feltöri a te vagy a barátod email fiókjának jelszavát, akkor hozzáférhet minden fogadott/elküldött levélhez, csatolmányokkal együtt). (Titkosításhoz a TrueCrypt nevű szoftvert ajánlanám).
Ezen kívül mást szerintem nemigen lehet tenni...
a képet, keményen jelszavazott( min. 15 spec. karaktereket is tartalmazó jelszó!) archívumba csomagolod, (7Zip, RAR, WinZIP stb.)
ekkor biztos lehetsz benne, hogy nem jut hozzá más, csak aki ismeri a jelszót!
így, ha felkerül a NET-re, csak a "barátodtól" eredhet a kép. (az, hogy Ő tette-e fel, vagy ellopták tőle a már kibontott képet...., utólag nehéz lesz kideríteni.)
Na akkor elárulom, hogy az összes elektronikus kapcsolattartási forma közül az e-mail a legbiztonságosabb (ami SSL titkosított csatornán keresztül halad).
Csak annyi lehet a problémád, ha ő kiteszi valahova. De nem értem miért kell ilyeneket feltételezni egyből valakiről. Én erre azt szoktam mondani, hogy mindenki magából indul ki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!