Valaki már rendelt az ingyen bazar rol telefont akik amerikabaol hozzak olcsón biztonságos nem kamu?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 17:35
1/8 anonim válasza:
"Ingyen" nincs semmi, még a neten sem, legfeljebb ingyen lehet hirdetni, bizonyos feltételekkel. De nem dobnak utánad ingyen telefont.
Megnéztem, ami olcsó (4500 ft), az kinai gagyi, lehet, hogy hamis. Megveszed, az első akkutöltésig működik.
3/8 A kérdező kommentje:
igen erre az iphone 4s-re gongoltam
2013. jan. 22. 20:30
4/8 A kérdező kommentje:
300 dollarert ez rende ár?
2013. jan. 22. 20:31
5/8 A kérdező kommentje:
iPhone 4S 16GB Unlocked ez mi akkar lenni?
2013. jan. 22. 20:33
6/8 anonim válasza:
Unlocked - azt jelenti hogy szolgaltato fuggo
Ha nem ertesz hozza, akkor ne akarj internetrol rendelni mert csunyan atvernek :(
Inkabb gyujts meg egy kicsit, vedd meg boltban, mert ha gaz van kesobb visszamehetsz es rajuk borithatod az asztalt. Egy internetes eladot sosem talalsz meg, ha szukseg van ra....
7/8 A kérdező kommentje:
de en aszittem a lockerra hogy (rootolva) van !!!
2013. jan. 24. 16:53
8/8 anonim válasza:
Du ju spik englis? Ha nem tudsz, ne akarj rendelni, de előbb a magyar helyesírást kellene megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!