Milyen kémprogramírtót töltsek le avast! Mellé, ami magyar nyelvű? Nem "vesznek" össze?
Tudom, hogy volt már pár hasonló kérdés, de nem tudom honnan biztonságos ezeket letölteni, mert volt már, hogy trójai volt maga az antispyware (spyware doctor), vagy mellette jött le - vírusírtóm megfogta, de azóta újra kellett telepíttetnem. És nem nagyon értek hozzá, hogy miket kell beállítgatni, és sajna angolul se tudok (azért néhány szót persze megértek). Ezért kellene olyan, amit még értek is, hogy mit ír ki. (nő vagyok, de nem szőke)
Előre is köszi a válaszokat!
Spybot search & destroy:
Egy javaslat:
Az Avast kiváló választás, melléje nagyon jó a Spybot is, de kiegészítésként ajánlom az XP-AntiSpy nevű kis programot, amit még telepíteni sem kell és magyarul is tud. Ezzel különféle vackokat lehet letiltani a windowsban, így csökken a kockázat. Itt tölthető:
Tudom még ajánlani a Spyware Blaster-t, ami teljesen más módszerrel véd a kémek ellen. Alapbázisából közvetlenül letiltja a gonoszokat. Ez most így csúnyán hangzik, pedig ez a legegyszerűbb, mert fel kell telepíteni és kész. Nem csinál semmit, csak a háttérben, ha baj van. Nekem bevállt. Itt tölthető ingyenesen: [link]
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nekem az OUTPOST FIREWALL PRO van és merem állítani hogy tökéletes páros.Mióta ez van még egy pisszenés sem volt a gépen-azelőtt meg majd minden napos volt a támadás.
Úgy hogy én ezt ajánlom,nekem bevált.
Szia!
Nekem egy ideig elég nagy problémám volt a képprogikkal(Spyware),igaz én Nod32-t használok,nem avastot.Számomra a SuperAntiSpyware program jött be,ami tud magyarul,miután felrakod,frissíti magát mindig szépen!Ezzel az eggyel tudtam leszedni a vírusokat a gépemről anno,azóta is ez van fent!
Szóval egy próbát megér!Egyetlen negatívum,hogy lassabb rendszereken egy kicsit belassítja a gép-indítást,lassabban tölt be a Windows,de ez szerintem elenyésző probléma.
Tess a link!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!