Avast - Miért nem tudom javítani?
Ma reggel kb az egész gépem lefagyott , és kényszerített leállítást csináltam . Mikor visszatértem az Avast vírusírtóm nem működött. [link] Ez jelent meg , de mikor javításra kattintottam töltött , de nem lett belőle semmi . Leállítottam a steamem , az originem , és valamilyen orosz programot , amelyik a Warface-hez kellett.
Mi lehet a hiba ?
"valamilyen orosz programot , amelyik a Warface-hez kellett."
Ember! Tényleg nem tűnik fel, hogy vírus van a gépeden, és jó eséllyel az a program az? o.O Mássz át egy nem fertőzött gépre, mivel a vírusirtód kinyíródott, keress rá a kaspersky rescue disk-re, töltsd le, írd ki, aztán a fertőzött gépen bootolj róla, kövesd az utasításokat. Ha szerencséd van, helyre tudja hozni.
Valszeg kikapcsolta a programod ( az orosz program, gongratulation a leszedéséhez), az Avast-ot, utána meg csinált egy pár dolgot. Ki lehetett volna kapcsolni úgyis, hogy észre sem veszed a dolgot, de az nem az oroszok stílusa:)
A kaspersky rescue disk-el talán( de csak talán, mert ha új a virus akkor nem biztos) el fogja távolítani a gépedről. Ha nem, akkor telepítsd újra a windows-t de úgy, hogy először nyiss egy javítási console-t
oda írd be fixboot ( enter(
fixmbr ( enter)
és telepíts rá valami értelmes windows-t, minimum Kaspersky virusírtóval)
Microsoft Essential <== szóba sem jöhet, semmit nem ér, illetve ér de az nyomdafestéket nem tűr
Nod32 <= ez már ér valamit de képtelen kimutatni azt, ha egy program kiíratja a jelszó fájlt windows-on belül, vagy ha direkt regisrty memóriahozzáférés történik
Avast én jónak találtam korábban, de miután rájöttem h leeht kikapcsolni a registryből nem jó
Kaspersky <=ehhez még nem volt szerencsém majd kipróbálom
Ne a saját gépeden írd ki...
hiába törölted az orosz programot, azóta már rég végigfertőzhette a winchestert vagy 10-szer.... háromezer keyloggert telepíthetett+ zombi gépet is csinált volna...
És igen csak kiírni lehet, mert erről bootolni kell...
Tehát beteszed a kiírt cd-t, és átállítod a boot sorrendet, hogy cd-ről bootoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!