Honnan tudok letölteni olyan csomagokat, amelyekkel tudom tesztelni egy védelmi program tudását?
de én inkább tesztet nézek róla youtuben itt egy példa link:v 4-10 percesek a videó és elég sok vírusirtót tesztelt néz kőrül...
Ha vírusirtót szeretnél tesztelni akkor tudnod kell hogy sok mindent hátra hagynak itt az én védelmi rendszerem
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3..
Ha vírust akarsz futtatni használj egy Sandboxie nevű programot így nem lesz vírusos a géped egérrel jobb klikk az ikon fölé majd run sandboxed funkció.És a C meghajtó Sandbox mappába települ minden De adok pár linket
Vírusirtóhoz:
Tűzfal:
Itt meg kell fognia a port scant és lezárni a nyitott portokat torrent szerver portjával teszteld vagy FTP-vel!
Dos Teszt
Utolsónak nagyon köszönöm, amiket írt. A PcFlankot ismerem, de a többit nem.
A Spycar tesztet megcsináltam. Most Avast van fenn, hát volt, amit csak a Panda webszűrője fogott meg, mivel az Avast előtt Panda Cloud Free volt fenn, és a Firefox beépülőt meghagytam belőle.
Lehet,hogy visszakerül a Panda? Meglátjuk. Azért az Avast sem rossz, a gépből nem sokat fog.
Tegnap találtam egy Malware csomagot. Nagyon elcsodálkoztam, hogy Avast irtotta belőle mind, Kasperskynek meg beletörött a bicskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!