Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet hinni egy ingyenes...

Lehet hinni egy ingyenes védelemnek?

Figyelt kérdés

Most telepítek Windows 7-et, nem tudom eldönteni, milyen védelmet tegyek fel. Ahány teszt, annyiféle eredmény.

Azt tudom, a leggyengébb láncszem maga az ember, de mégis valami alapszintű védelem nem ártana.

Avast, Panda, Avira? Ezen programok ingyenes verziói között hezitálok.

Köszönöm a segítséget előre is!

2013. jan. 14. 10:02
1 2
 1/13 zsomkovacs ***** válasza:
Én jelenleg Avastot használok. Jól végzi a dolgát, és kellőképpen testreszabható. Avirám is volt régebben, de pár vírust beengedett, úgyhogy cseréltem. De ez évekkel ezelőtt volt, azóta sokat javulhatott. Pandát nem használtam.
2013. jan. 14. 10:10
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
A windowsod eredeti? Ha nem akkor az irtónak miért kell annak lenni. Telepitsd fel egy eset smartot és használd hozzá a minodlogint ami mindig keres érvényes felhasználó nevet meg jelszót és van egy teljes értékű virusirtód.
2013. jan. 14. 10:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Talán a múlt héten olvastam éppen, hogy az ingyenes vírusírtók közel ugyan olyan jól teljesítenek a teszteken, mint a fizetősek.

Ha nem muszáj ne szaporítsd a hátsó ajtókat pl mindenféle tört vírusirtókkal. Akkor már inkább ne tegyél fel semmit, mint hamis illúziókba ringasd magad!

2013. jan. 14. 10:17
 4/13 belapus ***** válasza:

2012. decemberi tesztek (abc sorrend):

[link]

Az általad említettek között a sorrend:

Avast! (ingyenes)

Avira (fizetős, az ingyenest nem tesztelték)

Panda (ingyenes)

Mindegyik megfelelt és a különbségek sem nagyok.

2013. jan. 14. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Az ingyenes verzió tulajdonképpen a fizetős reklámja. Logikusan megközelítve: muszáj jól működnie az ingyenes verzióknak, mert egyébként csak lejáratnák a nevüket és senki nem venné meg a fizetőst.
2013. jan. 14. 11:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Megpróbálom az Avastot, ezt elég sokan használják, és nem kell törni.
2013. jan. 14. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Én évek óta csak Comodo Internet Security-t használok.

Erős tűzfal, közepes vírusirtó, de azóta egy darab vírusom nem volt. Korábban AVG, sőt a NOD is engedett be néha párat.

2013. jan. 14. 14:19
 8/13 Mysticista ***** válasza:
a legjobb a bitdefender. mindent megfog amit kell. ok pénzes....de ez nagybetűs védelmet ad.
2013. jan. 14. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Comodo Internet Security!!
2013. jan. 14. 15:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Sajnos pénzből van most nekem a legkevesebb, így mindenképp ingyenes megoldásban kell gondolkoznom.

Igen, a Comodoról is sok jót hallottam, de mindenki mást mond. Az AV-Comaparatives.org oldalát is nézegettem, hát minden évben más a győztes.

2013. jan. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!