Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tegyek a vírus ellen?

Mit tegyek a vírus ellen?

Figyelt kérdés
vírus van a gépemen, alapból Nod32-es programom van, de most letöltöttem spyware terminatort is, de így is állandóan a gépemen marad a vírus. Hiába törlöm ki állandóan a karanténból. Segítsen vki. Köszönöm előre is.

2013. jan. 12. 23:25
 1/9 A kérdező kommentje:

Műveleti memória = taskhost.exe(1828) - módosult Win32/Spy.Zbot.AAU trójai - a megtisztítás nem lehetséges

EZT ÍRJA KI

2013. jan. 12. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt bizony újra kell telepíteni!
2013. jan. 12. 23:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt a "Nod32-t" netről beszerzett hamis kóddal használtad? Az ESET-NOD fizetős progi. A valódi gyártója letiltotta a hamis szervert.

Csökkentett módban a Spyware-t és a hamis kódos Nod-ot is töröld. Aztán futtass le online scannert, mert ez trójai. [link]

2013. jan. 13. 01:13
 4/9 anonim ***** válasza:

A valódi ESET-NOD vírus adatbázisában már december 15-e óta benne van. Csakis lejárt vagy hamis kódos "Nod" engedhette be és még karanténba se teszi.

A valódi ESS5 és NOD Antivírus megtisztit és karanténba zár.

[link]

2013. jan. 13. 01:19
 5/9 anonim ***** válasza:
egyik hozzászóló hülyébb mint a másik. tegyél fel a fos helyett egy kasperskyt azt meg van oldva.
2013. jan. 13. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
háhhh :D:D
2013. jan. 14. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is netről szerzett ESET-em van, mégsem fertőződtem meg 2 éve.

És annak, hogy kódot használsz, semmi köze frissítési szerverekhez. Kérlek, hagyj már fel ezzel, mert egyszerűen olyan hülyeségeket beszélsz hogy az már kibírhatatlan.

2013. jan. 14. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Netről szerzett Eset? Gondolom, újságkódos, az valódinak számít, a "kinai Fix akármi Nod233" viszont nem. Nekem is újságkódos Esetem van, nincs vele semmi gond.
2013. jan. 14. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem újságkódos, serials.CENZÚRRA-s.
2013. jan. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!