Hogyan használjam a laptopom akksiát?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy új laptopot és nem tudom hogy az akksit hogyan használjam??Akiket eddig kérdeztem mindenki mást mondott szóval nem tudom hogy mit higgyek valaki azt mondta hogy ha itthon használom a laptopot akkor rakjam el valaki meg azt hogy egy héten egyszer merítsem le és töltsem fel..
Kinek higgyek vagy nektek mi a véleményetek??
2013. jan. 9. 17:44
1/5 anonim válasza:
Hagyd benne !!! a gépedbe és az akkuba levő elektronika
megold mindent :))
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2013. jan. 9. 17:52
5/5 anonim válasza:
Ez tényleg változó. Nekem egy 2 éves notim vam és az akksi állandó jelleggel benne van a gépben, viszont hetente 1x-2x fullra lemerítem. Így használom és még mindig bírja 2-2 és fél óra hosszán át. Mikor vettem, akkor kb. 4-5 bírta, szóval sztem így elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!