UPC-nél, hogyan tudom meg a felhasználó nevemet és jelszómat?
Írtam volna hogy szerződés, de hát.....
Ügyfélszolgálat.
A gépben v. a korábbi routerben benne van. Előbbihez: Google: "pppoe password recovery" első link.
Utóbbihoz: megnyitod a router felületét, a System v. hasonló menüpont környékén találsz olyant, hogy Backup config (v. hasonló). Lemented, ekkor kapsz egy config.bin (v. hasonló) állományt. Aztán: Google: "router password recovery" első link szintén jó. Leszeded és a programmal megeteted a config fájl, ami aztán ha szerencséd van megjeleníti a jelszót / felhasználónevet.
Ha nem működne ez a megoldás, mert mondjuk a router nem támogatott, akkor esetleg szövegszerkesztővel is megnyithatod ezt a konfig fájlt és megpróbálhatod kiolvasni belőle a jelszót.
???
Upc internetnél ha a modem után rutert raksz a ruter fh.nevet és jelszavát kell tudni legalábbis nálam így van.
Ez általában rá van írva a ruter aljára(admin-admin)
Ez szolgáltatás függő.
Van ahol így van, de sok helyen van még PPPoE kapcsolat.
A recovery egy megoldás lehet, az ügyfélszolgálattal kapcsolatfelvétel pedig egy másik jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!