Ez mitől lehet? Már vagy 3 hónapja nem honfoglalóztam de ma eszembe jutott és gondoltam belépek játszani egy kicsit. Mikor írtam be a felhasználó nevet ugye az enyém már régóta meg van jegyezve.
Egyszerű megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet?
Másik megoldás:
A böngésző nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mező tartalmakat, hanem az input mező nevéhez is párosítja azokat.
pl. ha van egy gyakran használt email nevű input mező mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevű input mező hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetőset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.
Szia.
Nem semmi ilyesmitől nem kell félned, hogy valaki hozzáfért a gépedhez.
Azért láttad azt a másik felhasználónevet, mert ha be van kapcsolva, hogy a windows jegyezze meg a felhasználói név jelszó párost, akkor azt a windows csak azonositók alapján tudja eltárolni.
No most a honfoglalon a belépésnél magának az Edit mezőnek van egy azonositója (A következő módszerrel lehet kideriteni: Szerkeszteni kell a weblapot - majd kijelölni az edit mezőt - Ürlapmező tulajdonságainál : megkapod az Edit mező azonositóját), ami a honfoglaslónál a következő : loginname
Ha másik lapon, (vagy esetleg egy harmadikon) egy másik Edit mezőnek ugyanez a neve, akkor azon a lapon is és a honfoglalónál is felajánlja mindkét nevet a letároltak közül.
Tehát egy másik lapon valaki (öcséd/hugod/bátyád/nővéred, anyukád, apukád, egy haverod vagy esetlegesen Te magad) belépett mondjuk egy levelezőrendszerbe, ahol az Edit mező neve szintén : loginname a windows padig szépen megjegyezte, és alig vár az alkalomra, hogy felajálhassa belépéshez.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!