Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintem KeyLoggert küldtek...

Szerintem KeyLoggert küldtek rám! Mit tegyek? Lennt leírom.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap az egyik ismerősöm (nem túl közeli) küldött egy bizonyos fájlt, ami nem az volt aminek mondta. A vírusírtó egyből bejelzett (windows defender) és valami olyasmit írt ki, hogy MonitorTouring Tool valami figyelő program, ami figyeli az adataim stb. Nos hallottam már ilyen programról, KeyLoggerről, és azt hiszem ez pont az volt! A vírusírtó azonnal eltávolította, letöltöttem egy másikat is (avast-t) és lefuttattam egy teljes rendszerátvizsgálást, 15 fertőzött fájlt talált, de egyik sem volt "keylogger" .. Szerintem eltávolította a Defender de félek hogy még mindig meg van.. Hogy tudnám megnézni hogy megvan-e még? Ha megvan akkor mit tegyek hogy eltávolítsam? A gép újra rakását szeretném elkerülni. Ja igen, mellesleg a gépem picit lassabb lett, lehet a vírusírtó/kereső miatt mert ma és tegnap is 1-1 teljeskörű átvizsgálást elindítottam. A válaszokat előre is köszönöm.
2012. dec. 27. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:

szinte biztos, hogy már nincs fent, nem kell aggódni.

Az Avast amiket talált az valószínűleg több olyan cucc, amit a Defender nem vett észre. (Megesik.)

2012. dec. 27. 14:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a gyors választ.
2012. dec. 27. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy szakival átnézetném azért. 15 fertőzött fájl az nem magától lett fertőzött. Valszeg nem a keylogger okozza, hanem valami más.
2012. dec. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!