Ágica2739 kérdése:
Valaki folyamatosan fent van a gépemen, minden levelemet elolvas, a sky- pomba is belelát, már újra telepítettem a gépem, de megint megjelent . A vírusirtó, tűzfal nem jelzi ki. Mit csináljak, hogy megszabaduljak tőle?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 08:48
11/24 anonim válasza:
Azt a jelszót nem nehéz kiütni. A gép indítását is célszerű azzal védeni.
12/24 A kérdező kommentje:
Akkor vigyem újra szakemberhez?Mit csináljak ?
2012. dec. 21. 10:31
13/24 anonim válasza:
Olyan szakit keress, aki vállalja, hogy biztonságba helyezi a géped. Persze ez rajtad is múlik.
14/24 anonim válasza:
Ha neked megér emiatt egy kalap pénzt megint kidobni az ablakon, akkor vidd nyugodtan. De véleményemet továbbra is tartom, hogy ebben a helyzetben nem a géppel, hanem a júzerrel (és a kapcsolattal) van a probléma.
15/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs kidobni való pénzem , ezért próbáltam itt segítséget kérni,arra gondolsz hogy a párom áll ennek a hátterében , ő adta ki a jelszavaimat , és ezért tud mindenhova bemenni a "jó akarom ".? Ha nem tudná a jelszavaimat akkor nem is tudna feljönni a gépemre ?De a szky- pomat hogyan látja mikor írok a barátnőmmel?
2012. dec. 21. 10:56
16/24 anonim válasza:
Két módon láthatja: egyrészt vannak olyan programok (pl. VNC) amelyek átadják az aktuális képernyőképet egy távoli gépre. Ebben az esetben real time láthatja az illető, amit Te a gépen csinálsz, pont úgy, mintha ott ülne mögötted.
Másrészt ha be van kapcsolva a skype alatt a naplózás, akkor később is bármikor visszakövethető, hogy kivel mikor mit írkáltatok egymásnak.
17/24 A kérdező kommentje:
Mindig ő vitte el a gépet telepíteni , akkor ő csinálja a haverjával. Honnan lehet tudni hogy az a VNC programmal megy fel hozzám ?
2012. dec. 21. 11:07
18/24 anonim válasza:
Nyomsz egy CTRL+ALT+DEL billentyűkombinációt (vagy jobb gomb a tálcán és Feladatkezelő). Az előbújó ablak második fülére (Folyamatok) kattintva kapsz egy szép nagy listát az éppen futó folyamatokról, ezek között keress VNC nevűt. Ha van, jó eséllyel ez lesz a ludas a dologban.
19/24 A kérdező kommentje:
Most megnéztem nincs ilyen ,de ha lesz mit csináljak?
2012. dec. 21. 11:21
20/24 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg a dolgot a pároddal. Ő ért a géphez, Te nem, így bármilyen javaslatot adunk itt, ő mindig előnyben lesz veled szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!