Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy jo Online virusirtot...

Egy jo Online virusirtot keresek tud segiteni valaki?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
online vírusirtó? bitdefender.
2012. dec. 16. 20:02
 12/13 anonim válasza:

#7/11 vagyok

Igazán nem akarok senkit megsérteni, mindenki maga választja ki a számára legmegfelelőbb vírusírtót,

tehát csak a saját véleményemet mondom el a virusírtókról: :

Bitdefender: - állítólag első helyen áll a top-listán, ezért rögtön erre csaptam le;

a gondom csak az volt vele, hogy ha boot-virust szedtem fel, annyi volt neki.

Amúgy a fizetéses még csak -csak, dehát a kérésed "online vírusírtó", tehát Scanner volt,

annak meg, véleményem szerint, még ha van is verziója, egyáltalán nem felel meg.

Avast: - véleményem szerint az egyetlen olyan vírusírtó, amely képes a boot-idejű vírusírtásra,

amennyiben azonban bekapsz egyet a komolyabb fajtákból, annyi neki, rögtön behódol neki.

És tudtom szerint nincs "online scanner" változata.

Amúgy hogy lásd, az Avast fizetős (!) verziója mit hagyott ki, elküldöm az Emsisoft ellenőrzését,

egy gyanús Avast "OK, minden rendben!" után...

[link]

Kaspersky, Avira: -van akinél mindkettő nagyon jól müködik, van akinél azonban, mint nálam is,

teljesen leblokkolja a rendszert; s tudtom szerint a Kaspersky Scanner változata közel sem nyújtja

a fizetőssel megegyező teljesítményt. Az Avira-t meg nem fogadta el a rendszerem (Win7).

AVG:- szerintem egyáltalán nem tartja a lépést a mai vírusokkal; online scannerje meg nincs,

vagy ha van is, nagyon gyenge.

Panda: -vagy a virust fogja vagy a gépedet; a "Cloud" azaz a felhő szolgáltatása eléggé elfogadható.

Viper: -nálam totál nem vált be, semmit nem kapott.

Eset Nod 32: -ennek már jobb a Scanner változata, s mivel nem aktív, nem veszik össze a

telepített vírusírtóval, jómagam is sokáig használtam; a gond csak az, hogy több profi szakértő

véleménye szerint nem csak írtsa, de ugyanakkor vonzza is a vírusokat;

márpedig ez nem a legjobb dolog, mert előbb-utóbb minden vírusírtó megkapja az ellenfelét, egyik sem 100%-os...

Egy barátom ajánlotta a nálunk nem nagyon ismert Emsisoft-ot, ennek van boot-idejű változata is,

Scanner változata is, külön tűzfala is, 30 napos próbaverziója is, ami alatt mindent megcsinál, amit a fizetős,

s amit meg lehet veszélytelenül "sminkelni"...

És állítólag (ismétlem, egyik sem 100%-os!), 99% a találati aránya; s eddig nálam ez vált be a legjobban;

ha megakad, van kisegítő csomagja, amivel előbb-utóbb

ráakad, hogy hol is van a kutya elásva...Szerintem.

Az egyedüli gond vele, hogy nem ajánlom kis teljesítményű gépre, elég sok helyet foglal.

A linket már elküldtem, de ha érdekel, itt van a próbaverzióé is.

[link]

2012. dec. 17. 20:40
 13/13 anonim válasza:
U.I.Elnézést, #7/12 vagyok... :)
2012. dec. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!