Áramingadozásra folyton kikapcsol a laptop. Megoldás?
Figyelt kérdés
Asztalinak van használva,levett akksival. Ha pl másik helységben fel-vagy le van kapcsolják a világítást(neoncsöves) már kikapcsol. De ha csak bedugok egy USB-s eszközt már akkor is. Ez hardveres vagy szoftveres hiba? Régebben nem csinálta.2012. dec. 6. 08:43
11/11 kukori17 válasza:
Lehet előbb tönkremegy a pl. szekrénybe mint a gépbe ! nekem van 1 Think Pad t20 asom az aksinak kutya baja (eredeti) nem utángyártott pedig benne van mindig !HP Pavilion játékra használtam ! (hálozatrol) aksi szekrény ! és is töltögetem ! de igazán csak utazáskor venni észre hogy be van halva ! szóval nem előny nem használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!