ESET Smart Security kiírta: "Műveleti memória= Módosult Win32/Spy. Zbot. AAO trójai. Megtisztítás nem lehetséges. " Mit jelent ez?
A taskhost.exe-ben van. Annyira új, hogy az ESET honlapján még nem is szerepel. A DrWeb-bel próbáltam irtani, de nem is látja! Mennyire van veszélyben a gépem? Tavaly ilyenkor is bekaptam egy trójait, mindent újra kellett installálnom, minden letöltésemet elveszítettem.
Most manuálisan betettem karanténba, de minden ellenőrzéskor újra kiírja. Beküldtem az ESET-hez is.
Valódi kódos az ESET Smart Security a gépeden? Megvetted? Azért kérdezem, mert az enyém vásárolt licenszes, még soha nem láttam ezt a hibaüzenetet. Az igaz, hogy az enyém már a Felhő alapú ESS5.
Ha valódi kódos, akkor viszont nincs beállítva erősre a tűzfala, vagy be sincs kapcsolva? Kérhetsz segítséget az Esettől itt: [link]
Köszönöm, a malwarebytes-ötlet bevált.
A youtube-on próbáltam nézni, de annyira gyors a srác, hogy mire felfogtam, hol van az egér nyila, már 3szor kattintott... Mindenesetre az alapötlet jó volt, egy egyszerű kijelöléssel és törléssel kiürítettem a karantént. Azóta 4szer ellenőriztem, sehol semmi.
Köszönöm a segítségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!