Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehetséges, hogy más...

Hogy lehetséges, hogy más számítógép látja a könyvjelzőimet?

Figyelt kérdés
Adott két számítógép, egy közös wifi. Hogy lehetséges, hogy ha én chrome-ot használok egy halom könyvjelzővel és mentett jelszavakkal.... és a másik számítógépen ha megnyitom a chrome-ot ott is ott vannak a könyvjelzőim és az összes hozzá tartozó adat.... Ezeket az adatokat nem a személyes gép menti? Hogy van ez? Köszönöm a segítséget!
2012. nov. 16. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom van Google fiókod, és mind a kettőn beléptél. Azokat elmenti a fiókba, és onnan tölti be.
2012. nov. 16. 23:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen, van google fiókom, de annak a jelszavát nem mentem soha el. Tehát ha egy x netkávézóban vagy a szomszédnál belépek a a fiókomba akkor ott is ott fogja hagyni a könyvjelzőimet? Nem értem.... :( :O

2012. nov. 16. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen beállítás a jobb felső sarokban, a három vonal alatt: Bejelentkezés a Chrome-ba. Ezt megnyitottad, vagyis BÁRHOL lépsz be (akár netkávézóban is), a SAJÁT böngésződet fogod látni, a könyvjelzőkkel együtt.
2012. nov. 17. 00:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Most például nem a saját gépemről írok, a bizonyos három vonal alatt nem az én címem található. És még meg sem nyitottam a google fiókomat, csak a chrome böngészőt, és már úgy nyílt meg az oldal, hogy látom kipakolva az összes könyvjelzőm ikonját. Utoljára pár hete használtam ezt a gépet. Tehát akkor megjegyezte az adataimat? Pl. az összes webáruház adataim, csak egy gombnyomás és bent is vagyok. Ezen a gépen nem probléma, hogy ez történt, csak idegen helyen nem szeretném ezeket az adatokat otthagyni... Hogyan tudok ezen változtatni? köszönöm a segítséget!
2012. nov. 17. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Puff neki, én nem használtam soha, megnéztem, de sehol se találom a letiltását.
2012. nov. 18. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!