AVG Internet Security 2013 vagy Avast Internet Security 7?
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a gépemet újra raktam de nem tudom eldönteni melyiket rakjam rá, régen avast-ot használtam de az nagyon terhelte a gépet jelenleg most nincs rajta semmi, olvastam pár fórumot és azokon elégé dicsérik az AVG-t, tényleg ilyen jó vagy csak ennyire megy a felhajtás szerintetek melyiket rakjam rá természetes eredeti licencszett használnák az avast internet security licencszem meg lassan lejár...
A válaszokat előre is köszönöm.
Az AVG szerintem jobb az Avast-nál, de ha fizetős vírusvédelemről beszélünk akkor egyiket sem választanám.
Hasonló áron kapsz egy Kaspersky-t.
az még jobban terhel
avg nem jobb,mint az avast
Pistike egy hete tesztelem egyenlőre jobban meg vagyok vele elégedve gyorsabban ismeri fel a vírusokat és hatékonyabb, és nem egyáltalán nem terhel annyira mint az avast egy gyenge Pentium 3-as gépen is teszteltem azt i alig pörgeti.
Szóval egy kérdés Pistike neked az avast mennyit fizetett a reklámért? vagy csak te is ilyen 8 éves vagy aki azt se tudja mi alapján kell összehasonlítani a programokat?
nem tudom melyikről beszélsz
a kaspersky valóban a legjobbnak tartott vírusirtók egyike, de tény,hogy erősen terheli a gépet
az avg pedig semmilyen teszten sem verte meg eddig az avastot, és személy szerint nálam is gyengén szerepelt
:)
Az avg valóban gyorsabb vizsgálatkor, mint az avast.
Nem ez a gyengéje, hanem a sok hamis riasztás, és hogy az erősebb kártevőkkel nehezen bír el, ha elbír. Ettől független összességében véve nem egy rossz vírusirtó, én csak azt mondtam, hogy nem jobb mint az avast. Körülbelül egy kategória. Nincs ugrás, mint például a kaspersky esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!