Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki frissíti, és mit frissít?

Ki frissíti, és mit frissít?

Figyelt kérdés
Néha a gép kikapcsolását követően a monitoron ez olvasható:"Ne kapcsolja ki és ne huzza ki a számitógépet automatikusan ki fog kapcsolódi"Ez be is következik.De ilyen nagyszámú frissitéssel még nem találkoztam, mint ma délelőtt:az "1/13 frissités telelpítése"- vel kezdte, majd végigment egészen a 13/13-ig.(Windows xp-m van)
2009. aug. 13. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel a gép biztonságát növeled, mindenképp telepítsd őket mert ezek a frissítések biztonsági réseket foltoz be amivel sokkal nehezebben szerzel vírust:D
2009. aug. 13. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Automatikus frissitésre van beállítva a géped, így javítja a Windows biztonsági hibáit a Microsoft. Nem szabad belenyúlni, csak akkor, ha újrainditást kér. Az összes többi a géped és a Microsoft dolga. Egyébként minden hónap második keddjén ez történik, most viszont valóban rengeteg érkezett.
2009. aug. 13. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagy kárt okozhatsz a gépednek (illetve az operációs rendszernek, jelen esetben ez XP), ha ilyenkor kikapcsolod. Hagyd dolgozni, nagyon fontosak ezek a frissitések.
2009. aug. 13. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez azt is jelenti, hogy eredeti az XP-d, jogtiszta szoftvert használsz. Törtre csak a figyelmeztetést küldik: "Ön szoftverhamisitás áldozata lett".
2009. aug. 13. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
HÚÚ ÉS HA NEM EREDETI AZ XP????MOST PL NÁLAM ÉPP EZ A PROBLÉMA:( KINN EGY IKON A TÁLCÁN,ÉS 5 PERCENKÉNT ÚJRAINDITÁST AKAR! :(
2009. nov. 10. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző hozzászóló:van hozzá valamilyen Crack ami ezt orvosolja és eltávolítja ezt az üzenetet.
2009. nov. 10. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt már megoldottam,kikapcsoltam az automatikus frissitéseket,viszont most meg ha bekapcsolom a gépem,telepitgetni akar:S

Persze nem nyomok rá,de akkor is zavar.Amúgy meg linkeltek nekem valamit amivel eltávolithatnám ezt,csak nem engedi letölteni:S

Mindenki csak rendszervisszaállitást javasol,amit én nem akarok semmiképp,mivel azóta fontos dolgokat töltöttem le,pl avast is..

2009. nov. 11. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!