Miért hallok hangokat? (bővebben)
Hali!
Egyszerűen hangok jönnek a gépemből, (hangszóróból). Mivel sokat vagyok ts-en, gondoltam ott valaki bekapcsolt valamit, de most semmi program nemvolt elindítva, és szörnyek ordibáltak, és alatta szolt valami zene. Múltkor meg mintha valaki egy jogminőségű (hangilag) fps játékkal játszott volna. Meg olyan is volt h simán egy zeneszám. Biztosíthatom h nem őrültem meg :DD
Most volt az első olyan h tényleg semmi, nemvolt bekapcsolva, szóval még az se h egy honlapon valami reklám zenéje. Jaah meg múltkor angolul magyarázott valaki valamit, mintha közvetített volna valamit. A gépemen 2db játék van, valamint egy böngésző, ts, és letöltőprogramok, meg egy avast...ennyi.
WOW közben megy a TS ?
Véletlenül a wow-ban nem kapcsoltad be a "beszélgetést" ?
Logitech X-530?
Nekem az csinálja ezt, aztán arra kell felkelni éjjel hogy valaki oroszul meg németül beszél :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!