Mit gondoltok a netlopókról?
Sajnos én is közéjük álltam, bár szeritem nem lassíhatom nagyon más netét, mert csak böngészek, nem játszok vagy töltök.
Szóval azért aggódom, hogy szegény embernek nem korlátlan a net hozzáférése, és majd fizetnie kell...
Most kaptam egy lap-topot és a saját itthoni hálózatunkra nem tudok fölkapcsolódni.
Ezeket a tanácsokat kaptam: Hívjuk fel az UPC-t.
Vegyek wifi-s routert.
Most akkor melyik, semmiképp sem fogom egy 10-es alatt megúszni, vagy lehet, h csak a mi internetünket kell megosztani.
Természetesen a kérdésre várom a választ, de ha tudtok segíteni annak örülök.
Hát a netlopás csúnya dolog, de aki wifi routert kódolatlanul hagy az megérdemli.
Amúgy a játék általában nem lassítja a netet, mivel konstans adatforgalma van, és 1k körüli vagy azalatti. A böngészés viszont (pl sok képpel rendelkező oldalak eléggé lehúzzák a netet). Ha kedves akarsz lenni, megnézed mennyit bír a net, és utána annak a felére korlátozod le a saját forgalmad, és akkor nem fogod zavarni. Használj netlimitert vagy valami hasonlót.
:(
Tudom, h sokba kerül én is elő akarok fizetni, de egyenlőre annak örülnék a legjobban, ha az itthoni netet be tudnám fogni...
Amit a első írt az nekem kínai...
Vegyél wifi routert :)
Vagy elég hosszú kábelt hogy fel tudj csatlakozni a saját hálózatra.
Köszönöm a tanácsokat, hasznát veszem!
A wifi router az tuti! A mobilnet ráér.
Igazából írásra használom a lap-topot, nagy a család az itthoni gép mindig foglalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!