Hogy állíthatom be?
Van egy program, amit ha meg szeretnék nyitni, akkor mindíg feljön az a Figyelmeztetés/kérdés, hogy:
"Engedélyezi, hogy a következő program módosításokat hajtson végre a szémítógépén?"
A kérdés, hogy hogy tudom csak ennél a programnál/ikonnál beállítani, hogy ne hozza fel ezt az üzenetet?
Jobb klikk, tulajdonságok. Kompatibilitás fül. Legalul van egy chekbox -> Futtatás rendszergazdaként. Pipa be és többet nem kérdezi meg.
legalább is azt hiszem, akkor utána nem kérdezi meg, de nem tudom, mert nekem első dolgom a UAC kikapcsolása a win7-en és akkor semmikor nem tesz fel hülye kérdéseket. :)
na elmondom én :)
megnyitdo az msconfigot akár parncsikonként vagy start menübe beirhatod aztán eszközök és ott az uac ra rákkatintasz inditás és teljesen leviszed a kis csuszkát ujrainditod gépet és kész
Én értem hogy mit mondtok, de nem arra vagyok kíváncsi.
Az amit ti mondtok nekem, az mindenre hatással van, én pedig egy konkrét programra szeretném ezt alkalmazni.
És kérlek, hogy pontosan olvassátok el a kérdést, mielőtt ugyan azt leírjátok egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!