Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy állíthatom be?

Hecvid kérdése:

Hogy állíthatom be?

Figyelt kérdés

Van egy program, amit ha meg szeretnék nyitni, akkor mindíg feljön az a Figyelmeztetés/kérdés, hogy:

"Engedélyezi, hogy a következő program módosításokat hajtson végre a szémítógépén?"

A kérdés, hogy hogy tudom csak ennél a programnál/ikonnál beállítani, hogy ne hozza fel ezt az üzenetet?

2012. nov. 1. 18:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja azt még elfelejtettem mondani, hogy a gép windows 7-es
2012. nov. 2. 15:20
 2/7 anonim válasza:

Jobb klikk, tulajdonságok. Kompatibilitás fül. Legalul van egy chekbox -> Futtatás rendszergazdaként. Pipa be és többet nem kérdezi meg.

legalább is azt hiszem, akkor utána nem kérdezi meg, de nem tudom, mert nekem első dolgom a UAC kikapcsolása a win7-en és akkor semmikor nem tesz fel hülye kérdéseket. :)

2012. nov. 4. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát a futtatás rendszergazdaként, nem jött be, a második amit mondtál az pedig ahogy te is mondtat, minden ilyenre hatással van, azt pedig nem szeretném, de azért köszi az ötletet.
2012. nov. 4. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:

na elmondom én :)

megnyitdo az msconfigot akár parncsikonként vagy start menübe beirhatod aztán eszközök és ott az uac ra rákkatintasz inditás és teljesen leviszed a kis csuszkát ujrainditod gépet és kész

2012. dec. 29. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Mikor bejön jobb lent lesz egy cucc katt rá és bejön ilyen húzógatós húúzd le és okézd le kész
2013. jún. 28. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Én értem hogy mit mondtok, de nem arra vagyok kíváncsi.

Az amit ti mondtok nekem, az mindenre hatással van, én pedig egy konkrét programra szeretném ezt alkalmazni.

És kérlek, hogy pontosan olvassátok el a kérdést, mielőtt ugyan azt leírjátok egymás után.

2013. jún. 28. 21:14
 7/7 levis56 ***** válasza:
Jártam már én is így,de azt azért csinálja a gép mert letöltöttél valamit, vírust kaptál.
2013. júl. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!