Allando adatmozgas van wifin keresztul (otthoni halozat), hogyan allithatom le? Vajon mi okozza?
Szia Mugen!
A NetLimiter hasznos programnak bizonyult, de sajnos a hálózati forgalmat generáló cuccot nem találtam meg a segítségével; ha küldenék egy képernyőmentést, láthatnád, hogy nem mutatja, hogy konkrétan ezt- vagy azt kell törölni.
A Comodo™ viszont megfogta az adatmozgást. Egyszerűen mindent letiltottam és onnantól egyenként engedélyeztem, ha netre akart lépni valamelyik program.
Egy szolgálati laptopról van szó. Amint feltettem a tűzfalat, elkezdett nem működni a VPN (céges levelező) - és akármit engedélyeztem, amiről úgy gondoltam, hogy kellhet, nem működött. A kilépés (a tűzfal kikapcsolása) sem segített- csak a Comodo™ leszedése.
Szóval a probléma továbbra is van. (Legutóbb, amikor rá mertem küldeni az IE-re egy frissítést (mert a céges levelező csak IE-vel működik), megszűnt működni a VPN-es céges levelező, klónozott winyóról tudtam csak helyreállítani, hogy újra működjön a céges levelezés.)
V.
Itt találtam 2 olyan szolgáltatást ami a VPN-hez kell. A comodoval tudsz szolgáltatásokat is engedélyezni?
(kicsit kell várni amíg betölt)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!