Írható CD/DVD (minkettő) esetében mennyi az az idő amit kibírnak, miután rá lett valami írva!?
Figyelt kérdés
Például egy CD-t teleírom zeneével, hány évig bírja kb??DVD esetében pl filmek vagy képek??2009. aug. 11. 00:31
1/4 anonim válasza:
Ez erősen márkafüggő és márkán belül is eltérnek az értékek. Nézd meg a gyártók honlapján.
2/4 anonim válasza:
cd- nél még nem tapasztaltam, hogy olvashatatlanná vált volna idővel (7- 8 éves cd esetében sem), de dvd- vel bizony már jártam úgy, hog fél év múlva sem lehetett olvasni (pedig nem noname "márka" volt)
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem éri külső behatás akkor korlátlan ideig, de ha csikaródik, nagy a hőingás stb., akkor lehet hogy elhasználódik.
4/4 ceri válasza:
Függ az írás sebességétől is. Lassan írj, tovább tart, igy is, úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!