Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a teendő Avast! Esetében?

Mi a teendő Avast! Esetében?

Figyelt kérdés
Most installáltam a legújabb verziót, viszont nem működik. Ha megnyitom a felhasználói felületet, írja nagy piros betűkkel, hogy nem biztonságos, mellette van a javítás gomb, ha megnyomom nem történik semmi. Ez alatt van még egy üzenet, hogy valamiért nem működik, és indítsam el a programot. Arra a gombra is rákattintok, akkor sem történik semmi. Már próbáltam a gépet újraindítani, viszont semmi változás.
2010. nov. 18. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ebbe az esetbe is a hozzá nem értés a probléma.
2010. nov. 18. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:
És segíteni nem tudnál? Igen, lehet, hogy nem vagyok zseni ebben a témában, azért kértem segítséget.
2010. nov. 18. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Nemtudok, azért nem mert nem irtál semmi információt és nem ülök melletted.
2010. nov. 18. 21:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem történik semmi ha rákattintok a két gombra, mást nem tudok mondani.
2010. nov. 18. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Tűzfalad van? Avastot hozzáadtad a megbízható alkalmazásokhoz? Szerintem annak a beállításában lehet gond, legalábbis innen annak tűnik.

Ha talán rámennél a részletek gombra, és beírnád, mi a konkrét gond, mindenki okosabb lenne... Így, ennyiből és innen csak ennyit tudok...

2010. nov. 18. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Az Avastot nem kell elindítani. Ha letöltötted rendesen, akkor elindul magától. Feltételezem, fizetős verziót töltöttél le, és az nem indul addig, amíg nem fizettél....
2010. nov. 18. 22:19
 7/8 bp1985 ***** válasza:
A free verziót szedd le, az menni fog. Eddig a kb 400 gépen, amire felraktam, egyiken sem volt ilyen gond.
2010. nov. 18. 23:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem a fizetős verziót töltöttem le. Sikerült, nem tudom mi volt a probléma, egyszerűen csak újra installáltam..
2010. nov. 22. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!