Jó ez a tűzfal? G DATA InternetSecurity 2008
Figyelt kérdés
G DATA InternetSecurity 2008 meg akarok egy rendes tűzfalat venni a gépemre nem akarok krekel szenvedni
a tescoban 6000 ért megéri?
2009. aug. 10. 21:41
1/7 anonim válasza:
A tűzfal jó de neten 4e is találhatsz!
2/7 anonim válasza:
Pont ma olvastam róla egy fogyasztóvédelmi magazinban..:-)
(Az újság szerint..)A vírus irtók tesztjén legjobb helyen végzett...ez a G Data..
Bár bevallom... életemben még csak ma hallottam erről a vírusirtóról,így saját véleményt nem tok róla mondani.
(Itt 6990-ft ot írtak,fogyasztói árnak.)
3/7 anonim válasza:
Én meg nem adnék ki 6000-et minden évben. A Comodo ingyenes, és veri a fizetős fajtákat is. Másrészt meg GDATA leterheli a gépet nagyon...
4/7 anonim válasza:
Tegyél fel komplex fizetőset (Norton Internet Security, Eset Smart Security 4.0 stb.). Tűzfal, vírusirtó és kémprogram keresők egyben. Nem olcsók, de pl. az ESS nem is terheli le a gépet (17 000 ft). Kapható az 576 boltokban. Próbaváltozat: [link] Nekem bevált.
5/7 anonim válasza:
ESET Smart Security 4.0 tűzfala ma este videónézés közben lecsapott és lezárta a netet. Megbízhatóan működik. Vajon ez a G DATA milyen lehet? Nem ismerem.
6/7 anonim válasza:
Bevásárlóközpontban sem laptopot, sem asztali gépet, de még tűzfalat, vírusirtót stb. sem veszünk. Kizárólag szaküzletben szabad. (Saturn, Qwerty boltok stb.).
7/7 anonim válasza:
Itt van a weboldal: [link] Van benne G-DATA InternetSecurity 2010, bal oldalon ott a Free trial version. Megéri egy 2008-ast pénzért megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!