Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki segítene? Ilyenkor mi...

Valaki segítene? Ilyenkor mi a teendő? (hotmail-es e-mail cím)

Figyelt kérdés

Az egyik hotmail.com os e-mail címemre (ahova a hivatalos adataimat adtam meg, és csak hivatalos szerveknek adtam ki) napi 100 spam levél érkezik ilyen feladóktól: 91AELPQA46846JIG429@quiverrecruit.com

más kamu e-mail címeimre nem jön spam.

Mit lehet tenni, mert többször nem tudtam elolvasni fontos e-mailjeimet, amiket ugyanúgy a spam közé rakott?

2012. okt. 26. 09:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Régebben hasonló volt egy másik hotmail.com-os e-mail címemmel, akkor valaki adott egy linket, amire rákattintottam és azóta arra az e-mail címre nem érkeznek spamok. Meg tudná adni valaki ezt a linket?
2012. okt. 26. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát egyet megkell tanulni hogy hotmail windowslive msn

címeket nem használunk hivatalos levelezésre

DE van szupport keresd fellöket

2012. okt. 26. 09:43
 3/5 Karesz6969 ***** válasza:

A hotmail.com miért is nem jó hivatalos levelezésre??

Azért ez érdekelne ha kifejtenéd powe_r!

Kérdező nem kell kétségbeesned. A fejlécen van egy olyan, hogy "spam bejelentés" (ha rányitsz a küldeményre akkor válik láthatóvá a felső sávon) mellette jobbra a továbbiak fülön meg az "ehhez hasonló üzenetek szűrése" menüpont található, erre katt és máris kizártad a küldőt.

Én is hivatalos levelezésre (is) használom a hot-ot, szerintem a legjobb:-))

2012. okt. 26. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, a legjobb a gmail. :)

A hotmail sem rossz, de mondjuk nekem nagyon nem jött be...

Szintén spam gondok voltak főként, hiába jelentgettem, na meg jöttek a "legális" reklámok is.

2012. okt. 26. 15:12
 5/5 Karesz6969 ***** válasza:
A gamail-lal szerintem semmi gond...be kell állítani a motorját rendesen és akkor nincs annyi meglepetés.
2012. okt. 26. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!