Sziszikaa kérdése:
A Mcafee azt írja ki: Your pc is at risk. Mi ilyenkor a teendő? Mit jelent ez pontosan?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2012. aug. 27. 07:31
1/10 anonim válasza:
azt jelenti hogy a számító gépje veszélybe,van szerintem futtas vele egy full scant és távólisd el amit talál,de ha a karanténbat eszi ott is töröld!
2/10 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom.Talán jutok valamire, nem vagyok nagy zseni ebben a témában.Köszi
2012. aug. 27. 11:13
3/10 A kérdező kommentje:
Ezt írja ki:
Virus and spyware protection :not found
Firewall protection : unknown
Mcafee web protection :not found
Threats detection : none
Egy piros sávba még mindig irja h veszélyben van a gép.
2012. aug. 27. 11:22
4/10 anonim válasza:
ez érdekes lehe hogy ki van kapcsolva egy védelem nézd meg nem értana egy ké pa prgramról preet spren gombot nyomd meg és tölsd fel kepfeltötlésre és linkelsd ide a képet
6/10 anonim válasza:
azért mert lejárt szerintem ha jó ingyenes írtot szeretnél akkor avira vagy Kingsoft Free Antivirus
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. aug. 27. 15:39
8/10 anonim válasza:
nem irta le pontosan az nem vírusirtó hanem az mcaffenek a vírus scenje,nekem ezt akkor kellet letölteni amikor telepitetem a mozilát látom neked is az van azmit,de le is törölheted szerintem felesleges...
9/10 A kérdező kommentje:
Gondolom a mcafee-re írtad h töröljem le, 2 éve van fent a gépen, eddig nem volt vele gond, vajon miért? Köszi
2012. aug. 27. 19:59
10/10 anonim válasza:
ellenörzi hogy minden biztonségi funkció működik e de nálam érdekes dolgokat csinált be volt kapcsolva a comodo tűzfal azt írta hogy ki van kapcsolva,de erre van a biztonsági központ szerintem az felesleges,de te tzdod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!