Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tényleg lehet valakit a...

Tényleg lehet valakit a webkameráján "kukkolni" anélkül hogy az be van kapcsolva?

Figyelt kérdés
Lehet ez ellen védekezni? Csak nem akarom a kamerát állandóan kihúzni.
2009. aug. 7. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem lehet de ha ez zavar fordítsd el takard le
2009. aug. 7. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Elvileg csak akkor lehet ha először hozzád telepítenek valamilyen programot... legalábbis én eddig csak ilyenről hallottam. Nem kell ettől félned de ha biztos akarsz lenni a dolgodban... Tiltsd le a webkamerát eszközkezelőben és ha használni akarod engedélyezed.

Üdv.

2009. aug. 7. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem igaz, hogy ez nem tudod megoldani.-.-"

Letakarod, elfordítod, elé teszel valamit... Amúgy szerintem nincs ilyen.

2009. aug. 7. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Én hallottam ilyenről, elméletileg akkor is tud kukkolni hogyha nem telepít fel semmilyen programot hozzád. Ha jól tudom ahhoz meg kellene szereznie az IP címedet. Amúgy meg nem kell ezen izgulni.
2009. aug. 8. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 11:02!

Hogyha megszerzi az IP-címed akkor is telepíteni kell egy programot hogy használni tudja! De ha van megfelelő tűzfal vírus és egyéb védelmed akkor erre kicsi az esély.

Üdv.

22:10 voltam

2009. aug. 8. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:

minden megold6ó. Legegyszerűbb módja h közvetlen hozzáférést nyer, és manuálisan kapcsolja be a camot. De ehez nagyon benne kell lenni a dolgokban és egy mezei hacker nem azon fog agyalni h téged nézhessen.

Megoldás: amit elttem leirtak+ kihuzod a kábelt.

2009. aug. 11. 14:05
 7/9 anonim válasza:
Bocsi ha megsértek valakit, de ha mondjuk laptopja van nem tudja azt elfordítani mert bele van építve.. de az előttem szólónak igaza van.
2009. aug. 18. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
előttemlévőnek: akkor ragasszon a kamerára valami kis fekete lapot :D vagy ilyesmi
2009. szept. 13. 14:53
 9/9 anonim válasza:
nekem pl a laptopomba beépített webkamvan, ráragasztottam egy ijen matricát vagy vmi kis ragadós papírt és kész, ha akarnának sem tudnának kukkolni :D
2012. ápr. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!