Valoszinuleg virusos a gepem de nem tudok rajta semmit se csinalni. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Szerintem virusos a gepem de amikor bekapcsolom fekete lesz a monitor es csak a kirzor latszik... olyan uzenetek jonnek hogy cmd.exe application error meg hogy keves a memoriam es nem tudok semmitse csinalni. Mit cainaljak?2012. okt. 16. 16:14
11/17 A kérdező kommentje:
Nekem 1szer volt ujratelepitve es csokkentet modban annyi valtozik hogy a kepernyo 4 sarkaban ott van hogy safe mode es tudom mozgatni a kurzort rendesen
2012. okt. 16. 17:12
12/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
ha vírus akkor botoljál ezzel ird egy cd-re egy másik géppel [link]
vagy valaki elszurta telepitést az is lehet
15/17 anonim válasza:
csökkentett módba eltudod indítani?
16/17 anonim válasza:
17/17 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy virus csak olvastam olyat hogy van olyan virus ami a system32 vagy windows32be (nem tudom mar pontosan az a bak hogy nem ertek ennyire ehhez) tolt le reklamokat es gondoltam hogy az lesz mert kaptam olyan hibauzenetet hogy keves a memoria. De megprobalom a bootolast es koszonom a segitseget:))
2012. okt. 17. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!