Lehet, hogy valami kémprogram van a gépen?
Figyelt kérdés
Tegnap nem tudtam belépni az e-bankomba, illetve a diákhiteles oldalon a fiókomba. Mikor beírtam a kódomat, elkezdett tölteni, de nem történt semmi. Valamint az e-mail címemre sem mindig tudtam belépni, csak nagyon nehezen. Kb. 3 hete volt vírus a gépemen, az ESET online scanner megtalálta, azóta semmi gond. Elvileg tegnap kellett volna utalni a diákhitelt, ezért lehet hogy csak túlterhelt az oldal, de kicsit megijedtem, hogy pont ezek az oldalakra nem tudok belépni, még minden mást simán betölt. Szóval, lehet, hogy hülyeség, de nem annyira értek hozzá sajnos. Lefuttatom most is az ESETet, hátha az talál valamit.2012. okt. 16. 09:22
1/2 anonim válasza:
Mindez tegnap történt és most kezded el futtatni? Akkor még azt megvárjuk.
Egyébként az online bankok bolondügyfél-biztosak, két csatornán zajlik az ellenőrzés, tiédet nem ismerem de feltételezem a tiéd is ilyen. Ha valaki tudja a belépést a bankodhoz az még csak egy lépcső, ettöl lovéja még nem lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak 1 Win32/opencandy-t talált. És szerencsére most simán megnyitja az ebankot, meg a dh direktet is. Ezek szerint csak túlreagáltam:)
2012. okt. 16. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!