Kémprogramot lehet úgy benyelni hogy rákattintok egy linkre?
Figyelt kérdés
Szóval ma skypen küldött valaki nekem egy linket én meg sajnos rá kattintottam. Ezután nem történt semmi az oldalon fehér volt az egész gyorsan kiléptem. Kicsivel később úgy érzékelte a gép hogy folyamatosan le van nyomva a space billentyű. Gyorsan újra indítottam a gépem azóta semmi ilyen nincs és lefuttattam egy gyors vizsgálatot a vírusírtómmal néhány mappát is át vizsgáltam és hagytam hogy a teljes vizsgálat is menjen egy kicsi ideig, ezek nem találtak semmit, de még mindig félek hogy van valami a gépemmel például kémprogram vagy valami. Szerintetek csak egy trollkodó oldal volt vagy vírusos?2012. szept. 30. 19:00
1/1 anonim válasza:
sztem csak simán nem töltött be az oldal, azért volt a nagy üresség :)
egyébként ha megfelelő védelmed van, az szinte azonnal visít, ha támadást érzékel. valamint a legtöbb böngésző számontartja a káros oldalakat, ha egy ilyet nyitsz meg, szintén szól hogy nem kéne...
megfelelő védelem mellett jóformán csak szándékosan, vagy nagyon súlyos gondatlansággal (8 éves kislány rendszergazdai jogokkal elindítja a justin_bieber_live_koncert.avi.exe programot...) lehet egy géped megfertőzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!