A nod32 mellé a spyware terminator 2012 használható?
A gépem elégé belassult net közben, pedig frissen van rajta a win 8, ezért utána néztem a vírus védelmemmel kapcsolatban.
Most a nod 32 van feltéve, de ez mellé kell egy spyware védelem is, nem? Nem értek ilyenekhez, én csak felteszek egy vírús védelmet, és kész, eddig így hittem, de most...
Kell mellé ilyen védelem? Pl a win 8-ban is van windows defanger.
Mit ajánlotok a nod 32 mellé?
ajánlatos kémprogram eltávolítót használni,de ahogy leírtad nem nagyon tudsz arról,az amúgy nem véd meg a vírusoktól,nincs állandó védelme(ha ingyenes verziót használsz),meg neked kell külön frissitened az adatbázisát akkor érdemes mielőtt csinálsz egy keresést.
ajánlatos mert nincs 100%os védelem az egyik megtalálja ezt a vírust a másik meg azt
én ezeket ajánlom,amit te leírtál spyware terminator,malwarebytes,superantispyware
remélem tudtam segiteni
A malwarebytes raktam fel, az ugye nem gond, hogy proba van kiírva a programnál?
:)
Malwarebytes telepítésénél, ki pipálva hagytam a pro verzió kipróbálása.
De kikapcsolatam a valós idejű védelmet, így ugyan az nem? :D
Megpróbáltam újra rakni, de már nem adta be ezt a részt, hogy ki pipálva, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!