Milyen vírusírtó programokat tudtok ami ingyen van és jó is?
Esetleg panda cloud : [link]
ezt főleg akkor ajánlanám ha állandó és nem korlátozott (pl havi 5gb)-os a neted.
Mellé esetleg tűzfalat is rakhatsz pl: Comodo tűzfal link: [link]
Ingyenesben a Panda viszi a pálmát ha állandó a neted azért fontos az állandó netkapcsolat mert internetről szedi az adatokat nem pedig a gépen tárolt file okból.
én is a pandát javaslóm és az utolsó előttinek szertenék valamit linkelni: ***** itt le van írva minden a pandáról
de inkább kiemelek egy fontos részt"A vizsgálatok során folyamatosan kommunikál a kollektívával a program, direkt figyeltem ilyen 1kbs volt a legnagyobb érték. Az adatokat küldi elemzésre, és azok alapján dönt, hogy mi a teendő. Ez az egész nem érne semmit, ha internet kapcsolat nélkül használhatatlan lenne a program. Ezt a kezdetektől fogva, megoldották a panda szakemberei. A program bizonyos időközönként a gyorsító tárba szinkronizálja az aktuális napra szolgáló adatbázist, tehát internet kapcsolat nélkül is védelmet nyújt a legtöbb ismert vírus ellen. Nagyon fejlett heurisztikus képességekre tesz szert a program a szerverek támogatásával. Az adatokat anonim módon kezelik, tehát a paranoidok is megnyugodhatnak."Kérdezönek vagyis ha panda mellet döntesz intenret nékül is nyújt valamenyi védelmet.tűzfalnak én is a comodot ha tudsz németül vagy angolul akkor az online armort is
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szeva!
Ízlések és pofonok, de a független teszt eredmények alapján a legmegbízhatóbb az ESET és az Avira. Utóbbi ingyenes, innen letöltheted: [link]
Avastól óvakodj, mert magasak a téves riasztásai. AVG-ről nem is beszélve, plusz fogja nagyon a gépet.
Telepítsd az Avira Free-t
Mellé telepítsd az Malwarebytes Anti-Malware Free-t és a SUPERAntiSpyware Free Edition-t. Ezeket hetente, kéthetente 1x futtatva minden ok egy átlag felhasználónak.
A teszteknek kb semmi értelme, mindegyikbe bele lehetne kötni, vagy a vírusirtók beállításai vagy a tesztelt minták száma stb alapján...
A valóság meg az hogy az eset egy túlárazott hype-olt közepes termék.
Avast nem rossz egyáltalán, ahogy AVG sem, és az újabbaknak a gépterhelése sem magas. avira sem jobb tőlük.
Vírusirtók beállításai?
Szóval van kicsitvírus és nagyonvírus, ugye? Persze pont a Virus Bulletintre nem lehet adni. Nem véletlen teper minden antivírus gyártó, hogy őt is tesztelhessék. Avast, AVG 3-4 teszt közt 1x legalább megbukik a téves riasztásával, vagy figyelmetlenségével. ESET a 75. VB100 díjnál tart. Szoktam írni, nem fixelt, crackelt antivírust kell megítélni, az már rég nem antivírus, legalábbis nem úgy működik. Tesztet meg gyári beállítással, minden kiadott platformon történik, a Server verzióktól kezdve a Windows 7-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!