Hogyan tudok egy mappát jelszóval levédeni?
Nekem windows XP-én van és vannak mappáim amit szeretnék lezárni, titkosítani, de tömörítés nélkül!
köszönöm előre is a válaszokat
Csak felmerült bennem: mi van akkor, ha beszarik a gépem és újra kell telepíteni. Előszőr a meghajtóról le kell szednem minden cuccot, de hogy férek hozzá, ha a rendszer vinyóm már nem megy. A másik meghajtón lévő fonntos dolgok vajon ilyenkor már elérhetővé válnak, vagy buktam őket?
ezt az előbbi oldalról linkeltem ide :) de engem is érdekelne
Rendszer-újratelepítés után, szerintem, a védett mappákhoz nem fogsz hozzáférni.
Ha csak a programot telepíted újra?Nem tudom mennyire van az adott telepítéshez - esetleg az adott verziószámhoz - kötve a védelem.
Itt egy másik lehetőség:
Ezt külön kimásolom:
"Természetesen ilyen titkosított fájlt nem csak egy USB memóriakulcson, hanem a gép merevlemezén is létrehozhatunk, akár többet is. A megnyitáshoz nem árt, ha a TrueCrypt telepítve van az adott számítógépen,..."
Eszerint, ha tönkre megy a gép, bármelyik meghajtót átrakva (újratelepítés előtt) egy másik számítógépbe, visszaszerezhetők az adatok.
A legelső írónak:
Ha elfelejti a jelszót, akkor sincsen baj, ugyanis egy
megfelelő Algoritmussal visszafejthető
(Phyton)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!